Kapcsolódó oldalak

A Kisvasútnak a gyerekek saját honlapot készítettek... >>Györgyi írásai a Lady and Mirror blogon:Pár éve, nyáron jártam először Verőcén. Párom, akit akkor még csak rövid ideje ismertem, egyszerre szégyenlősen és büszkén mutatta a nagyszülőktől örökölt telket, nyaralót. A domboldalban fekvő, az erdőbe benyúló, elvadult kert, benne a valaha szebb napokat látott öreg ház rögtön magával ragadott
  • Az első gyümölcsfa ültetés

    Egyértelmű mindkettőnk számára a párommal, hogy a házzal és a kerttel kezdeni kell, kezdeni akarunk valamit. Felújítani, megmenteni mindazt ami értékes, megőrzendő szépség, úgy hogy közben ne változtassuk meg, ne rontsuk el a hangulatát, amit úgy szeretünk.
Itt a tavasz, indulás a telekre! - adtuk ki a jelszót magunknak.
15-20 éve még mennyire nem értettem a szüleimet, mi a fenét lehet ezen élvezni, hogy megpakoljuk az autót, aztán irány a telek, ott jól kidolgozzuk magunkat és hazajövünk!? Igazából most sem tudnám elmondani mi ebben a jó, egyszerűen csak jó. Főleg ilyenkor tavasszal kellemes az első melengető napsütésben kint a természetben tenni-venni. Két kerek évfordulót ünnepel a család: 100 éve született Nagymama, és hát hol másutt lehetne rá méltóképpen emlékezni, mint az éppen 50 éve vásárolt verőcei birtokukon! Nemigen volt időm blogot vezetni, miközben ezerrel készültünk az augusztusi nagy családi összejövetelre. Úgyhogy most utólag jövök néhány nyúlfarknyi képes beszámolóval; mi minden került ki a kezeim közül a nyáron.

Infók a környékről:

http://kameraaltal.blog.hu/2014/12/22/mn_2124_104_3_honi_legvedelmi_tuzerosztaly_nogradveroce#more7000565